Gerrard: McClaren ima moju punu podršku neovisno o ishodu kvalifikacija!

JESU LI  Steveu McClarenu odbrojani dani na klupi engleske reprezentacije, pitanje je kojim se trenutačno bave otočki mediji.

Četvrtak je sigurno dan u kojem će većina stvari u skupini E biti mnogo jasnije, a ironično za McClarena  i Engleze, oni taj dan uopće ne igraju i preostaje im samo nadanje da će Rusija ili Hrvatska propustiti svoje meč lopte i pokloniti Englezima novu nadu.

Ponajbolji engleski reprezentativac Steven Gerrard se i dalje ne miri s mogućim ispadanjem Gordi Albiona iz kombinacija za Austriju i Švicarsku.

"Mi se i dalje ne predajemo. Jako je frustrirajuće čekati druge rezultate, ali nadamo se da bi nam Izrael mogao učiniti uslugu i uzeti bodove Rusima i onda da bi u direktnom srazu s Hrvatskom mogli izboriti Euro."

Unatoč "optimizmu" koji još uvijek vlada u glavama engleskih reprezentativaca i sam Gerrard priznaje da je situacija, u koju ih je doveo moskovski poraz, izrazito teška.

"Moram priznati da smo u jednoj vrlo neugodnoj situaciji", priznao je Gerrard.

Pitanje odlaska ili ostanka McClarena sigurno ovisi o raspletu kvalifikacija iako ga Gerrard i reprezentativci podržavaju.

"Znam da ga igrači podržavaju, a ja sam sigurno iza njega. Na kraju dana, sigurno je da stručni stožer, ali i igrači moraju preuzeti svoj dio krivnje. Smatram da je McClaren pravi čovjek za izbornički posao i ima moju punu podršku da nastavi ovaj posao i nakon kvalifikacija."

Kladionice, koje se na Otoku bave ovakvim stvarima, ne vjeruju u happy end za Stevea McClarena, pa mu redom predviđaju košaricu koja će uslijediti nakon što Englezi i teoretski izgube sve šanse za plasman na Euro 2008.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više