BUNDESLIGA

Golijada u Mönchengladbachu, Eintracht prokockao dva gola prednosti u nadoknadi

Foto: Getty Images/Gulilver Image

VEČERAS su odigrane četiri efikasne utakmice 12. kola Bundeslige.

Najraspoloženiji su strijelci bili u Frankfurtu, gdje je domaći Eintracht remizirao s Borussijom Mönchengladbach 3:3. Stindl je goste doveo u vodstvo u 14. minuti, ali su već do poluvremena Andre Silva dvaput i Barkok jednom zabili za preokret. Vodstvo je domaćin imao sve do sudačke nadoknade. Tada je Stindl najprije smanjio rezultat iz penala u 91. minuti, a u 95. je okončao hat-trick i donio veliki bod svojoj ekipi.

Treba napomenuti da je Eintracht igrao s igračem manje posljednjih 10 minuta zbog drugog žutog kartona koji je dobio Abraham.

Golova nije bilo na utakmici Herthe i Mainza. Koliko su neraspoloženi igrači bili svjedoči podatak da nijedna ekipa nije imala udarac u okvir vrata.

Stuttgart i Union Berlin odigrali su 2:2. Gosti su poveli u 4. minuti preko Friedricha, a rezultat se nije mijenjao sve do 77. minute kada je Awoniyi udvostručio vodstvo gostiju. Ipak, Stuttgart pomoću dva gola Saše Kalajdžića dolazi do boda u posljednjih pet minuta utakmice. Borna Sosa započeo je utakmicu za domaćina, ali je zamijenjen na poluvremenu.

Borussia Dortmund uspjela je kod Werdera doći do prve pobjede u četiri utakmice (1:2). Guerreiro je doveo Borussiju u vodstvo u 12. minuti, ali je Mohwald do poluvremena vratio stvari na početak. Trenutak odluke stigao je u 78. minuti kada je Reus najprije promašio penal, a onda popravio svoj promašaj.

Bio je ovo trenerski debi za novog trenera BVB-a Edina Terzića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više