Goluža objavio popis igrača za Španjolsku: Bez Alilovića, Sulića i Lackovića

IZBORNIK Slavko Goluža objavio je popis igrača na koje računa za dvije utakmice kvalifikacija za Euro protiv Španjolske. Na popisu nije Mirko Alilović, Blaženko Lacković je ozlijeđen, a opet nema imena Renata Sulića.

"Razgovorao sam s Alilovićem i složili se da je najbolje da propusti ovo okupljanje. Odlučili smo zajednički na temelju njegove lošije forme. Naravno, vrata reprezentacije mu nisu zatvorena", rekao je Goluža.

Lacković vuče ozljedu još od Svjetskog prvenstva, dok Sulić igra vrlo dobro u klubu, ali Goluži nije protreban.

"Odlučili smo se za Vorija, Marića i Musu zbog taktike", rekao je Goluža pa dodao da to ne znači da je Sulić iza njih već da se to odnosi samo na ovu utakmicu.

Popis igrača za dvije utakmice sa Španjolskom:

vratari – Šego, Blažičko i Pešić

lijeva krila – Štrlek i Ninčević

desna krila – Čupić i Zrnić

pivoti – Vori, Marić, Musa

vanjski igrači – Buntić, Kopljar, Balić, Duvnjak, Vuković, T. Valčić, Gojun i Bičanić

Reprezentacija se okuplja u nedjelju, 6. ožujka u 12:00 sati u hotelu "Panorama". Zbog obveza u klubu, u ponedjeljak će momčadi priključiti doći Duvnjak, Ninčević i Vori. Trenirat će se u maloj dvorani Doma sportova.

U Španjolsku se putuje charterom u srijedu ujutro. Utakmica u Ciudad Realu igra se u četvrtak, 10. ožujka u 20:30. Nakon utakmice charterom se leti za Split gdje će reprezentacija boraviti do nove utakmice u nedjelju, 13. ožujka u 17:45.

Pročitajte više