Hajdukov bizarni gol je opet hit na internetu, nogometni fanovi u nevjerici

Foto: Screenshot

VJEROJATNO najbizarniji gol u povijesti hrvatskog nogometa još jednom je postao hit na društvenim mrežama. Radi se o pogotku koji je 2019. zabio Josip Juranović, tadašnji kapetan Hajduka, Slaven Belupu u sklopu 13. kola HNL-a. Svako malo videozapis tog gola objavi neka popularna stranica, a sada je to na X-u napravio Football Tweet, koji ima gotovo milijun pratitelja "Nisam siguran što se dogodilo", piše Football Tweet, a u komentarima se čude i pratitelji.

Podsjetimo, Splićani su slavili s 2:0, ali pogodak Juranovića ostao je najupečatljivija scena ne samo s tog susreta nego iz čitave sezone. Josip Posavec, vratar Hajduka, krivo je bacio jednu loptu. Nemanja Glavčić ga je fantastično lobao, ali je golman Hajduka uz pomoć vratnice uspio u zadnji tren iščupati loptu iz gola. Neki igrači gostujućeg sastava to nisu vidjeli, nego su već počeli slaviti pogodak.

Hajduk je pokrenuo kontranapad, a sve gledatelje pred TV ekranima iznenadio je idući kadar u kojem golman Slavena Antonio Ježina nije bio na golu, već je otišao do klupe kako bi se osvježio i proslavio "pogodak" svoje momčadi. Lopta je u nastavku akcije stigla do Juranovića koji je zabio najlakši pogodak u životu.

Pročitajte više