EUROPA LIGA

Igrači Partizana optužuju medije za laganje nakon postrojavanja pred navijačima

Foto: Dusan Milenkovic/ATA Images

KAPETAN Partizana Slobodan Urošević i golman Nemanja Stevanović stali su ispred momčadi u priopćenju kojim se tvrdi da nikakve navijačke torture nad nogometašima Partizana nije bilo i da su medijski izvještaji nakon ispadanja kluba u kvalifikacijama za Europa ligu zapravo laž.

Podsjetimo, beogradska momčad ispala je iz kvalifikacija za Europa ligu domaćih rezultatom 2:2 protiv ciparskog AEK-a iz Larnace. Budući da je rezultat prve utakmice bio 2:1 u korist AEK-a, ciparski klub prošao je u play-off ukupnim rezultatom 4:3. 

Snimke nakon utakmice pokazuju da su navijači zahtijevali od igrača da skandiranjem traže odlazak uprave kluba, da su ih postrojili te da su morali skinuti gornje dijelove dresa i tako napustiti teren. Na nekim snimkama vidi se i kako je u smjeru igrača doletjelo nekoliko predmeta, ali i kako je jedan navijač stigao do momčadi i upustio se u žustar razgovor s igračima.

"Nije bilo nasilnog skidanja dresova"

Ipak, Partizanovi nogometaši demantiraju maltretiranje.

"Povodom napisa pojedinih medija i navoda da su igrači Partizana maltretirani od strane navijača s južne tribine i da su nam nasilno skidani dresovi, želimo obavijestiti javnost da su takvi napisi laž i da nije bilo nasilnog ponašanja prema igračima niti nasilnog skidanja dresova. Ovakvim napisima se pokazuje jasna želja i motiv da se naruši atmosfera u klubu", navodi se u priopćenju koje potpisuju Urošević i Stevanović, a prenose srpski mediji.

Pročitajte više