SERIE A

Juventusova zvijezda danas se oprašta: Mislio sam da ćemo još dugo biti zajedno

Foto: EPA

PAULO DYBALA (28) večeras igra posljednju utakmicu za Juventus u Torinu. Argentinski ofenzivac i dokapetan kluba odlazi na kraju sezone po isteku ugovora jer klub nije htio nastaviti suradnju s njim. Dybala odlazi nakon sedam godina, a uoči utakmice napisao je emotivnu oproštajnu poruku na društvenim mrežama.

"Teško je naći prave riječi da vas pozdravim. Toliko je godina i toliko emocija je uključeno. Mislio sam da ćemo biti zajedno još puno godina, ali sudbina nas šalje na različite puteve. Nikad neću zaboraviti što smo sve doživjeli, svaku utakmicu, svaki gol. Uz vas sam odrastao, učio, živio i sanjao. Prošlo je sedam godina čarolije, 12 trofeja i 115 golova koje nam nitko neće oduzeti. Nikada. Hvala vam što me podržavate u teškim trenucima", napisao je Argentinac pa dodao:

"Nošenje ovog važnog dresa zajedno s kapetanskom trakom bio je jedan od najvećih ponosa u mom životu, koji se nadam da ću jednom pokazati svojoj djeci i unucima. Danas će mi biti posljednja utakmica u ovom dresu, teško je to zamisliti, ali bit će to moj posljednji pozdrav. Neće biti lako, ali ući ću na teren s osmijehom i uzdignute glave, znajući da sam dao sve za vas."

Dybala je za Juventus odigrao 291 utakmicu u zabio 115 golova. U Juventus je stigao iz Palerma 2015. godine.

Pročitajte više