"KUNEM SE KĆERINIM ŽIVOTOM, JA SAM GA ZABIO" Kane svim silama želi suigračev gol

Screenshot: Youtube

TOTTENHAM je u 32. kolu Premier League pobijedio 2:1 kod Stokea i tako gotovo osigurao Ligu prvaka iduće sezone.

Ali gosti se ne mogu opustiti i slaviti veliku pobjedu, šestu uzastopnu u Premiershipu. Umjesto toga, traje prepirka tko je postigao pobjednički gol; Christian Eriksen, kojem je službeno pripisan, ili Harry Kane, koji ga očajnički želi i tvrdi da ga je zabio on.
 
U 63. minuti Eriksen je iz slobodnjaka ubacio pred gol desnicom s lijevog krila. Odličan centaršut pred vrata, jedan od onih koji "bježe" od igrača i golmana koji brane gol, na kraju je pobjegao u mrežu. 
 
Kane, koji je skočio na ubačaj, slavio je i primao čestitke kao da je on strijelac. Ali gol je pripisan njegovom suigraču koji je poslao centaršut. Pogledajte situaciju na 6.35 minuti snimke:

Nakon utakmice, Eriksen, koji je postigao i prvi gol, priznao je da je u svlačionici Spursa bila žestoka prepirka tko je postigao gol, on ili Kane. 
 
"Ako je Harry dotaknuo loptu, onda je gol njegov. Način na koji je slavio gol govori da je imao osjećaj kao da je taknuo loptu", čini se da je Danac ipak na kraju ipak popustio.
 
Njegov suigrač očajnički želi spomenuti zgoditak: "Kunem se životom moje kćeri da sam dotaknuo loptu, ali ne mogu napraviti ništa oko toga da meni pripišu gol. Ako žele promijeniti odluku, to će i napraviti. Ako prihvaćaju moju riječ, prihvatit će je."
Postoji razlog zašto je Kane, najbolji strijelac protekle dvije sezone Premier League, ovako nabrijan da mu se pripiše Eriksenov gol. Pred kraj ove sezone na vrhu strijelaca Mohamed Salah i još jedan naslov najboljeg strijelca bježe mu za pet golova. Salah je postigao 29, a Kane 24 gola.

Pročitajte više