LIVERPOOL LOVI ZVIJEZDU BARCELONE U igru se uključio i PSG

Getty Images / Guliver Image

LIVERPOOL je nakon izgubljenog finala Lige prvaka krenuo agresivno na tržištu. Redsi su dosad već dobili dva pojačanja - Nabyja Keitu uz Leipziga, čiji je transfer odavno dogovoren, te Fabinha iz Monaca. No ne žele se tu zaustaviti na Anfieldu, naprotiv. Prije gotovo mjesec dana Jurgen Klopp otvoreno je izrazio zainteresiranost za mladu zvijezdu Barcelone i reprezentacije Francuske.

U pitanju je Ousmane Dembele koji je prošlog ljeta stigao na Nou Camp iz Borussije Dortmund za ravno 120 milijuna eura. Međutim, nije se pokazao u svojoj prvoj sezoni, a i mučio se s ozljedama. Zato su u Gaudijevu gradu neodlučni što raditi s njim. Ostaviti ga, pružiti mu šansu i biti strpljiv kako bi u budućnosti Barca možda dobila jednog od najvažnijih igrača ili ga jednostavno prodati i pokušati na vrijeme vratiti barem veći dio uloženog novca.

To žele iskoristiti u gradu Beatlesa, gdje Klopp zahtijeva od čelnika Liverpoola da dovedu Dembelea koji bi trebao predstavljati zamjenu za Philippea Coutinha, koji je u siječnju baš pojačao Barcelonu.

Prije gotovo mjesec dana Klopp je poručio kako je zainteresiran za Dembelea ako je on na prodaju, a Redsi će morati spremiti barem 100 milijuna eura ako žele barem krenuti u borbu za njegov potpis. 

Rivala imaju u PSG-u, koji želi vidjeti Dembelea na Parku prinčeva, gdje bi činio ubojiti tandem s Kylianom Mbappeom, suigračem iz reprezentacije koja će mnogo ovisiti od njima dvojici na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Prvak Francuske zato želi dovesti mladog igrača i s Mbappeom osigurati napad za najmanje sljedećih 10 godina. 

Barcelona, Liverpool ili PSG - slatke muke za Francuza, čija sudbina bi trebala biti jasnija nakon SP-a. 

Pročitajte više