Meazza opet izviždala Spallettija: "Platili su kartu, imaju pravo"

Foto: Getty Images

TORINO, Lazio, pa Bologna. 

Inter je u posljednjih osam dana izgubio prvenstvene oglede protiv Torina (0:1) i Bologne (0:1) te je protiv Lazija eliminiran nakon raspucavanja (1:1, 3:4) u četvrtfinalu talijanskog kupa. 

Već nakon Lazija talijanski su se mediji raspisali o Spallettijevoj mogućoj smjeni. Nagađanja su se nastavila nakon Interove nedjeljne blamaže protiv Bologne na Giuseppe Meazzi.

Luciano Spalletti, nad kojim se nadvila sjenka sve češće spominjanog nasljednika Antonija Contea, poručio je kako smatra da ga momčad ne bojkotira.

"Vjerujem da su igrači uz mene, odnosno da me podržavaju. Znam da su uz mene, ali nedostaje nam nešto. Izgubili smo borbeni duh, samopouzdanje. Kada ste nesigurni, skloni ste pogreškama i gubljenju bodova. Nemate li karakter sukladan Interovoj veličini i prošlosti, ne možete bolje od ovoga", detektirao je Interov trener na tiskovnoj konferenciji nakon utakmice s Bolognom i analizirao uzroke trećeg uzastopnog poraza.

Istaknuo je kako ne očekuje da ga klupska uprava javno podrži uslijed glasina o otkazu.

"U mojoj se glavi ništa ne bi promijenilo. To nije način rada na koji sam navikao", naglasio je.

Na novinarske upite o kanonadi zvižduka, koja je višeput odzvanjala Meazzom, Luciano Spalletti odgovorio je smireno. I sa stilom.

"Zvižduci navijača nisu ništa novo. Nekoliko puta u trenerskoj karijeri bio sam izviždan. Kada platite kartu, normalno je da imate pravo tražiti nešto po želji. Osobito kada se klub zove Inter", zaključio je.

Talijanski mediji posljednjih su dana pisali kako kao Spallettijevi potencijalni nasljednici slove Jose Mourinho, Antonio Conte i Massimiliano Allegri.

Pročitajte više