ZANIMLJIVOSTI

Messijeva velika gesta: "Izgubili smo 8:0, bio sam ljutit. A onda se pojavio on"

Foto: EPA-EFE

BIVŠI kolumbijski reprezentativac Fabian Vargas ispričao je anegdotu s Lionelom Messijem koja se dogodila prije devet godina na ligaškoj utakmici Almerije i Barcelone.

Messi, Iniesta i društvo utrpali su osam komada domaćinu pa je Vargas skroz zaboravio na vrijednu gestu koju je inicirao uoči početka ogleda.

Naime, tražio je potpisane dresove Messija i Barcinih zvijezda kako bi ih poslao na aukciju, na kojoj se skupljao novac za pomoć Kolumbiji nakon velikih poplava u toj zemlji.

"Pripremao sam aukciju, a srećom, igrali smo protiv Barcelone i to sam iskoristio kako bih pitao Lea za dres, kao i za dresove Xavija i Inieste", počeo je Vargas za El Pais pa nastavio:

"Leo je rekao da nema problema, no mi smo izgubili 8:0 i ja sam ljutito odjurio u svlačionicu pa sam zaboravio na dres. Kad smo već bili u svlačionici, prišao mi je naš ekonom i rekao mi da me traži Messi te da me čeka ispred svlačionice."

"Ovo je sve što sam uspio skupiti", rekao je Messi držeći punu vreću dresova, prepričava Vargas.

"Imao je vreću i unutra su bili svi dresovi, uključujući i Xavijev, Iniestin, Alvesov, Piqueov i Puyolov" rekao je pa zaključio:

"Nikad mu neću zaboraviti tu gestu. Zato uvijek navijam za njega i želim da sruši sve rekorde."

Pročitajte više