ČETIRI KAFIĆA

Modrić bi mogao zaigrati u Splitu na turniru Četiri kafića

Foto: EPA

HUMANITARNI turnir ''Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović" i ove godine će se održati u Splitu 26. prosinca na Gripama. Bit će to 17. izdanje turnira koji okuplja poznata imena hrvatskog nogometa.

"Sve je teže i teže, neke lige su uvele kolo u ovom terminu. Ove godine smo se potrudili koliko smo mogli, a sigurno ćemo do početka turnira izaći s još nekim imenima", rekao je jedan od organizatora turnira Damir Karaman.

Predstavnici kafića koji će sudjelovati na turniru otkrili su imena igrača koji će biti u njihovim momčadima.

Denis Putnik, vlasnik Camela, najavio je svoju momčad:

"Klasnić, Tomislav Erceg i mali Elez iz Hannovera. Od starijih Pletikosa, Stanić, treneri će biti Igor Tudor i Hari Vukas."

Matej Parlov (Kauri) je najavio sljedeća imena:

"Božidar Radošević, Delač, Ante Erceg, Pokrivač, Petar Bosančić. Trener je Armando Marenzi."

Debitant na turniru je Caffe bar Tennis, a vlasnik Ognjen Jahjefendić u prošlosti je bio na klupi Tempere.

"Voditelj će biti Robert Jarni. Od imena bih istaknuo Musu, Bubala, Lendrića, Juranovića, Caktaša, Roguljića, Borisa Rapaića", rekao je Jahjefendić.

No najveće ime turnira mogao bi biti najbolji igrač svijeta Luka Modrić. Organizatori su izjavili da su u pregovorima s kapetanom hrvatske nogometne reprezentacije.

"Kao i svake godine, održat ćemo turnir. Od zvučnih imena u svom taboru mogu reći da će doći izbornik Zlatko Dalić i Marko Livaja. U pregovorima smo s najboljim igračem svijeta Lukom Modrićem. Mislim da bi ove godine prvi put mogao doći. Marko Bralić je s njim u pregovorima", rekao je Gordan Boljat iz Tropica.

Pročitajte više