Modrić: Tottenham mora izboriti Ligu prvaka i sljedeće sezone, volimo ovaj osjećaj

LUKA MODRIĆ upozorio je da se Tottenham i u idućim sezonama mora plasirati u Ligu prvaka kako bi dokazao da ovogodišnji nastup u elitnom natjecanju nije samo jednokratni bljesak.

Spursi ove sezone igraju u Ligi prvaka prvi put nakon gotovo pola stoljeća, a zasad im ide i više nego dobro. Probili su se u osminu finala prvim mjestom u skupini, ispred europskog prvaka Intera, a u prvoj utakmici za plasman u četvrtfinale svladali su Milan na San Siru s 1:0. Uzvrat se igra u srijedu na White Hart Laneu, a Modrić unatoč prednosti, poziva na oprez.

"Puni smo samopouzdanja i vjere u vlastitu kvalitetu što smo i pokazali u Milanu protiv velike momčadi, no daleko je to od kraja. Ne smijemo podcijeniti Milan i pomisliti da je posao završen", naglasio je hrvatski nogometaš u razgovoru za Daily Express.

"Milan je velika momčad i zato moramo ostati koncentrirani i fokusirani i pripremiti se kao što smo to učinili prije San Sira. Čeka nas velika večer, vjerojatno najbolja atmosfera dosad. No, imamo puno posla i u Premierligi. Moramo ostati fokusirani i završiti barem na četvrtom mjestu kako bismo se ponovno plasirali u Ligu prvaka. Moramo napraviti ono što velike momčadi rade. Možemo se nositi s oba natjecanja, već smo dokazali da smo sposobni za to."

"Svi žele igrati u Ligi prvaka, to je nevjerojatno natjecanje. Želimo nastaviti uživati u tom osjećaju i zato se moramo ponovno kvalificirati. Čeka nas teška borba za četvrto mjesto s Manchester Cityjem, Chelseajem, a možda i Liverpoolom. Onako kako su "redsi" igrali protiv Manchester Uniteda, nikako ih se ne smije otpisati", zaključio je Modrić.

Pročitajte više