MODRIĆU I RAKITIĆU DVA PAKLENA TJEDNA Pogledajte nevjerojatni raspored Reala i Barce

Foto: Getty Images/Guliver Image

"FINALA PRIJE FINALA". Legendarnu frazetinu uzviknuli su brojni ljubitelji nogometa širom svijeta, kada je ždrijeb već u četvrtfinalu Lige prvaka spojio Real s Bayernom, a Barcelonu s Juventusom.

Aktualni prvak Španjolske te lider La Lige i aktualni prvak Europe najjači su klubovi na svijetu, ali znaju da su im suparnici u idućoj nokaut rundi preostala polovica globalne velike četvorke i nikako ih nisu htjeli dobiti već sada.
 
Ali poslije ždrijebanja nema kajanja, pa im valja krenuti put Munchena i Torina.
 
Europski dvoboji nikako nisu jedino zbog čega Realu i Barceloni pada mrak na oči kada pogledaju raspored za travanj, koji za Real izgleda ovako:

Dakle, u dva tjedna na Bernabeu čeka ga gradski derbi s Atleticom, četiri dana kasnije gostovanje kod Bayerna, pa odmor u Gijonu i samo dva dana kasnije uzvrat s Bayernom, od kojeg se Real pet dana kasnije "relaksira" El Clasicom. Dobra vijest za Kraljevski klub je što čak tri od predstojeća četiri superderbija igra na domaćem terenu, ali tu dobre vijesti prestaju.
 
Barcelona pak u istom razdoblju također nema razloga za zadovoljstvo, upravo suprotno. Paklena dva tjedna počinju na Camp Nouu protiv Seville, a samo tri dana kasnije idu na gostovanje kod Malage. Tamo ne može odmarati glavne igrače za još jedno gostovanje nakon također tri dana, i to kod Juventusa, jer joj je u lovu na Real i obranu naslova bitan svaki bod. 
 
Pet dana nakon Torina, doma je čeka Real Sociedad koji lovi mjesto u Ligi prvaka, a samo tri dana kasnije, također na domaćem terenu, igra uzvrat četvrtfinala LP protiv Juventusa. Kako god završila repriza finala natjecanja 2015., neće biti vremena za slavlje ili tugu, jer Barcelona četiri dana kasnije u Madridu igra "finale La Lige" protiv Reala!

Pročitajte više