Nagelsmann je s curom skijao u Austriji. Onda je u medijima pročitao da je bivši

Foto: Profimedia

BAYERN je smijenio Juliana Nagelsmanna, najmlađeg (35) trenera u povijesti kluba, objavili su sinoć Bild, Fabrizio Romano i Florian Plettenberg, odreda povjerljivi izvori kada je u pitanju njemački velikan. Bayern to još nije službeno potvrdio, ali zna se da je Nagelsmann bivši.

Činilo se da rutinski osvaja drugi naslov zaredom, ali je od početka godine pao

Mladi stručnjak preuzeo je Bayern prije prošle sezone od Hansija Flicka te u prvoj sezoni osvojio njemački naslov. Činilo se da ove sezone sigurno ide prema drugom, ali je od početka 2023. godine doživio veliki pad u Bundesligi. U zadnjih 10 prvenstvenih utakmica pobijedio je samo pet te prepustio prvo mjesto, koje je uvjerljivo držao, Borussiji Dortmund.

Bayern čeka derbi prvenstva upravo s tim rivalom, dok je u četvrtfinalu Lige prvaka izvukao najtežeg suparnika, Guardiolin Manchester City. Zato je vodstvo Bayerna na sastanku jučer odlučilo smijeniti Nagelsmanna prije ključnih utakmica u oba najvažnija natjecanja. Međutim, navijači Bayerna i njemački ljubitelji nogometa ističu kako klub pri tome nije pokazao klasu velikana. Bild piše: "Nagelsmann nije ni slutio da bi mogao dobiti otkaz, to ga je potpuno šokiralo."

Nijemci tvrde da Bayern nije pokazao klasu

Nagelsmann o tome da je bivši nije saznao od kluba, nego iz medija. To je i sam potvrdio, i to dok je bio s djevojkom na skijanju u Austriji, piše Sport 1. Mladi trener tamo je otišao opustiti se tijekom pauze zbog utakmica reprezentacija. Ispalo je da mu je to bio zadnji odmor kao treneru Bayerna.

 

Pročitajte više