NBA kao HNL: Zbog natopljenog terena otkazali utakmicu Šarićevih 76ersa

Foto: Screenshot

DEMARCUS Cousins nadao se da će sinoć obirsati pod s Šarićevim Philadelphia 76ersima i na kraju ga je sjajni centar Sacramento Kings stvarno i pobrisao, ali - krpama. Da nešto nije u redu shvatili su navijači koji su počeli pristizati u dvoranu Wells Fargo Center u Philadelphiji kad su vidjeli osoblje kako užurbano krpama briše pod.


Utakmica je prvo odgođena za sat vremena, da bi na kraju bila potpuno otkazana zbog mokrog parketa. Naime, večer prije u dvorani su hokejaši Philadelphia Flyersa nakon čega je led prekriven parketom za NBA utakmicu. To je uobičajena praksa u svim američkim dvoranama, no zbog neuobičajeno visoke vanjske i unutarnje temperature u dvorani se zbog leda počela stvarati vlaga i namočila je parket.


Osoblje pomognuto DeMarcusom Cousinsom pokušalo je učiniti sve da se utakmica odigra. Igraču Sacramenta u jednom trenutku je i generalni menadžer Kingsa, Vlade dao poneki savjet kako da što brže osuši pod. No delegati utakmice zaključili su da su uvjeti ipak preopasni za igru. Ne zna se ni kad će se igrati nova utakmica budući da je dvorana sljedeću večer zauzeta zbog koncerta.

Na ostalim parketima, na kojima nije bilo vode, briljirao je ponovno Russell Westbrook. Briljantni igrač Oklahome je i četvrtu utakmicu zaredom ostvario triple-double, ovaj put protiv Washingtona. Thunder je slavio 126-115 nakon produžetka, a Westbrook je za 41 minutu zabio 35 koševa uz 14 asistencija i 11 skokova.

 

Rezultati sinoć odigranih NBA susreta:

Oklahoma - Washinton 126:115

Boston - Detroit 114:121

Toronto - Memphis 120:105

Chicago - L.A. Lakers 90:96

Minnesota - New York 104:106

Dallas - San Antonio 87:94

Denver - Miami 98:106

Phoenix - Atlanta 109:107

Portland - Indiana 131:109

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Pročitajte više