Niko potpisuje za Hajduk!

BIVŠI Dinamov kapetan Niko Kranjčar i reprezentativac Hrvatske svoju će nogometnu karijeru nastaviti u splitskom Hajduku. Nakon što je u Zagreb stigla cijela Uprava Hajduka na čelu s direktorom Fredijem Fiorentinijem, i s bankovnim garancijama u vrijednosti od milijun i pol eura, koliko Dinamo traži za Kranjčara, Dinamova Uprava dala je svoj pristanak na realizaciju transfera.

Nakon dogovora čelnika jedne i druge momčadi, neslužbeno doznajemo kako će Štimac tijekom dana razgovarati s Nikom i njegovim menadžerom, kako bi počeli dogovarati detalje transfera. Štimac se nada kako će početkom tjedan svi detalji oko ugovora biti usuglašeni, te da će realizacija biti brza kako bi se Niko što prije pridružio Bijelima i počeo se uigravati s momčadi.

Štimac je dodao kako "Hajduk treba kreativca u momčadi, koja je radna i koja ima rezultate, ali možda ne igra nogomet lijep za gledanje". Po njemu će Niko biti "šlag na tortu za Hajduk".

"Ne moram ni reći koliko je bilo ushićenja u Splitu oko dovođenja Nike u Hajduk. To nam je dalo poticaj i snagu da ustrajemo u ovim pregovorima" - komentirao je Štimac, dodajući kako je svima jasno što znači Niko u razmjerima HNL-a i kao standardni član reprezentacije. "Niko je i medijski eksponirana ličnost, što će biti i odličan marketinški potez za Hajduk, kao i sama činjenica da će Niko igrati u bijelom dresu." - dodao je Štimac.

Predsjednik Hajduka Branko Grgić rekao je kako je jako sretan, jer takvi prijelazi nisu uobičajeni. Dodao je kako je transfer Nike iz Dinama u Hajduk velika stvar, pogotov što bivši Dinamov kapetan dolazi na poziciju koja nedostaje Hajduku.

Dinamov predsjednik Barišić komentirao je Nikin odlazak kao "najbolji finale i za jednu i za drugu stranu", poručujući svom bivšem kapetanu kako mu želi sve najbolje. Dodao je kako nije bilo razumijevanja, te kako je ovo dobra prilika da Niko pokaže da je klasa.

"Tako je to u životu, ciljevi se moraju ostvariti..." - zaključio je Barišić.

Pročitajte više