NIKSI RASPLAKAO BLANKU Slavna sestra proslavila prvi gol malog brata za engleskog velikana

Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

BLANKA VLAŠIĆ iznimno je vezana za 14 godina mlađeg brata Nikolu. Otkako je on prije mjesec dana otišao u Everton, postala je velika navijačica Toffeesa i svaku utakmicu velikog liverpulskog kluba prati "grizući nokte".

Kada je Nikola potpisivao za Everton, istaknuli smo kako je, s obzirom da je samo od postotka odštete zaradio dva milijuna eura i da mu je godišnja plaća još milijun, "mali brat" samo jednim potpisom zaradio više od slavne sestre. 
Sestre koja je od njega starija 14 godina i točno toliko dugo vrhunska atletičarka, svjetska prvakinja i olimpijska viceprvakinja u skoku u vis. U šali smo dodali da će sada Nikola Blanki davati džeparac. Zapravo, daje joj razloga za sreću i ponos. 
 
Sinoćnji meč Everton - Apollon (2:2) u Europa Ligi razgalio je Blanku, poznatu po tome da je velika emotivka. Na Twitteru je radila "prijenos" meča, prvo ističući sreću što je njen brat u momčadi, a zatim je i uplakanim emotikonima i porukom "prvi od mnogih" proslavila Nikolin prvi gol za slavni klub, uz snimku kako je taj povijesni trenutak izgledao u njenom stanu:
Do kraja je Blanka stigla i odtugovati što Calvert-Lewin nije uspio Nikolin sjajni centaršut pretvoriti u gol, te kasni gol koji je Everton primio s igračem manje i tako ostao bez pobjede:

Pročitajte više