TRANSFERI

Osijek doveo napadača zbog kojeg je Vaha prijetio odlaskom iz Nantesa

Foto: NK Osijek

ANTONIO MANCE danas je predstavljen kao novi igrač Osijeka. Ovaj 23-godišnji napadač stigao je iz Nantesa, a potpisao je ugovor koji će ga za Gradski vrt vezati na četiri godine.

Treće je to pojačanje Osijeka u aktualnom prijelaznom roku. Ranije su dovedeni Ante Majstorović i Vedran Jugović, a nove ugovore s klubom potpisali su Šutalo, Žaper, Talys i Marin.

Mance je prošlu polusezonu proveo na posudbi u francuskom prvoligašu Nantesu, ali tamo je odigrao samo 43 minute nogometa i zabio jedan pogodak, a cijelo vrijeme boravka u klubu nije bio u milosti trenera Vahida Halilhodžića koji ga nije ni htio u kadru.

"U zimskom prijelaznom roku uprava mi je radila iza leđa. Posljednjeg dana prijelaznog roka doveli su mi igrača i samo mi rekli: 'Zove se Antonio Mance.' Samo to, ništa više. Nisu me pitali, nisu mi najavili. Nikad nisam čuo za njega i to ne može tako. Ako ostanem, želim ja odlučivati o transferima", naglasio je Vaha ranije ove godine i već tada bilo je jasno da Mance neće potrajati u Francuskoj. 

Nantes nije iskoristio opciju otkupa ugovora za dva milijuna eura od slovačkog Trenčina. Mance je najbolje igre pružao upravo u Trenčinu gdje je od veljače 2017. do početka ove godine u 71 utakmici postigao 34 gola.

Pročitajte više