Nastavlja se drama u Lekinom klubu. Utakmica odgođena zbog navijača

Foto: Profimedia

IVAN LEKO je sa Standard Liegeom od 20:45 trebao igrati utakmicu belgijskog prvenstva protiv Westerloa, no susret je odgođen. Zbog teške financijske situacije u klubu navijači Standarda protestirali su ispred stadiona protiv vlasničke grupe 777 Partners i zapriječili put autobusu koji je prevozio igrače njihovog kluba. 

U Standardu ne znaju kad će dobiti plaće

"Na sastanku nam je rečeno da uprava ne zna kada ćemo primiti plaće. Najteže se podnosi neizvjesnost. Ne samo za nas. Za ovaj klub radi šezdeset do sedamdeset ljudi. I oni također moraju staviti hranu na stol", rekao je Leko u četvrtak na konferenciji za medije pa dodao:

"Što bih želio poručiti ljudima iz 777 Partnersa? Da su ljudi ovdje tužni. Ne znaju što će budućnost donijeti. Čitamo svašta, ali nitko ne zna što se događa. Svi traže jasnoću. Dobro je da je sezona pri kraju, ali što je s ambicijama za kasnije? Ovo je jako tužna situacija za lijep i velik klub kao što je Standard."

Podsjetimo, Leko je preuzeo Standard na početku 2024. godine, nakon što je manje od dva mjeseca prije toga dobio otkaz u Hajduku. U teškoj sezoni uspio je sačuvati prvoligaški status kluba koji je 10 puta bio prvak Belgije, ali ne izgleda kao da ga u bliskoj budućnosti čekaju bolji dani.

Pročitajte više