Pioli čovjeka koji je slomio Dinamo bacio na klupu nakon 45 min s Torinom. Evo zašto

Foto: EPA

MILAN je jučer poražen 2:1 na gostovanju kod Torina, a kod oba gola domaće momčadi ključnu ulogu imao je hrvatski veznjak Nikola Vlašić. U 34. minuti je natjerao Milanovog braniča Kalulua da ga zaustavi prekršajem za žuti karton. Iz slobodnog udarca koji je Vlašić zaradio Lazaro je centrirao, a Djidji glavom zabio za 1:0. 

Samo dvije minute kasnije Vlašić je velemajstorskim potezom slomio obranu Milana i namjestio gol. Okrenut leđima golu uzeo je loptu i onda je neočekivanim dodavanjem petom proslijedio Mirančuku, koji je tako savršeno poslužen lako zabio za 2:0. Jedini gol za Milan zabio je u 67. minuti Junior Messias.

Pioli: Razočaran sam, moramo odmah reagirati

Susret je po završetku komentirao trener Milana Stefano Pioli. "Nismo bili dovoljno direktni i nismo imali dovoljno kvalitete i odlučnosti prema naprijed. Bili smo loši na svojoj polovici, ali i na protivničkoj. Trebali smo igrati široko preko krila, Junior je to radio na desnoj strani, Leao nije na lijevoj", rekao je Pioli, koji je na poluvremenu iz igre izvadio svog najboljeg igrača i čovjeka koji je ranije u tjednu slomio Dinamo u Ligi prvaka, pa je dodao:

"Htjeli smo naprijed dobiti situaciju 4 na 4, ali nismo bili dobri pa sam mijenjao. Trebala nam je promjena, trebao nam je i Sergino Dest, koji je napadačkije orijentiran od Kalulua. Razočaran sam, moramo odmah reagirati i u sljedećoj utakmici osvojiti tri boda."

Pročitajte više