lionel messi

Pojavila se nova snimka Messija prije zamjene. Je li ga trener izvadio zbog ozljede?

Foto: Twitter

STRESNO i nervozno je sinoć bilo na Parku prinčeva. Pariški Dream Team je nakon senzacionalnog remija protiv Club Bruggea odigrao još jednu neuvjerljivu utakmicu protiv Lyona i pobijedio je 2:1 golom Maura Icardija u zadnjim sekundama sudačke nadoknade.

Trenutak koji je zasjenio Icardijev gol i podigao puno prašine dogodio se u 76. minuti, kad se trener PSG-a Mauro Pochettino odlučio zamijeniti Lionela Messija te uvesti Achrafa Hakimija.

Messi odbio dati ruku treneru

Argentincu se to nije svidjelo, ljutit je izašao iz igre te je odbio pružiti ruku treneru. Ta je snimka odmah postala viralna i mnogi su sad već spremni reći da puno toga ne štima u skupocjenoj pariškoj momčadi.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ REAKCIJU MESSIJA KAD JE MORAO IZ IGRE

Messi nije mogao vjerovati da ga Pochettino vadi kod rezultata 1:1 i njegov zbunjeni i ljutiti izraz lica najbolje govori što je Argentinac mislio o potezu trenera.

Je li u pitanju ozljeda? 

No pojavila se nova snimka koja možda objašnjava odluku Pochettina. Messi se u jednom trenutku s bolnom grimasom uhvatio za koljeno i masirao ga, a Pochettino, kad je vidio da 34-godišnji nogometaš pri kraju utakmice trpi bolove, vjerojatno nije želio riskirati na početku sezone da na duže vrijeme ostane bez jednog od najvećih ikad.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ MESSIJA KAKO SE DRŽI ZA KOLJENO

Nakon utakmice Pochettino je objasnio da je odluka o zamjeni Messija donesena isključivo zbog zabrinutosti oko njegove kondicije.

"Odluku o zamjeni Messija donijeli smo zbog moguće buduće ozljede. Predstoje nam važne utakmice i moramo ga zaštititi. Imamo puno sjajnih igrača i ovo je odluka koju momčad mora donijeti", kazao je Pochettino.

Pročitajte više