Romano potvrdio Mbappéov sljedeći klub: Više nema nikakvih dvojbi

Foto: EPA

FABRIZIO ROMANO danas je potvrdio da će Kylian Mbappé (25) iz PSG-a prijeći u Real Madrid ovoga ljeta. Real će francuskog kapetana dobiti bez odštete. Romano danas piše: "Kylian Mbappé je vrlo zadovoljan svim razgovorima koje ima s Realom. Smatra se kako je samo pitanje vremena kada će saga biti završena."

"Nema dvojbe"

"Mbappé je donio odluku. To je Real Madrid i nema nikakvih dvojbi. Nikada nije imao namjeru pregovarati s drugim klubovima, od prvoga dana. Njegov potpuni fokus je na Real Madrid." Mbappé u Real stiže kao slobodan igrač nakon što mu istekne ugovor s PSG-om. Francuski prvak pokušao ga je zadržati, stalno mu je slao nove ponude, a onda je 25-godišnji Mbappé prelomio i odlučio se za Real te poručio PSG-u da mu se više ne mora javljati oko produljenja ugovora.

Dobiva petogodišnji ugovor

Marca je ranije pisala da je Mbappé s Realom potpisao petogodišnji ugovor. Navodno će Mbappé biti najplaćeniji igrač momčadi, ali ne i daleko najplaćeniji. Zarađivat će oko 20 milijuna eura po sezoni uz bonuse i veliki dio novca od marketinških prava. Tijekom posljednje dvije sezone u PSG-u zarađivao je 72 milijuna eura po sezoni.

Može igrati protiv Reala u finalu Lige prvaka

Postoji mogućnost da se Mbappé susretne s budućim klubom, i to u finalu Lige prvaka. Naime, PSG igra protiv Borussije Dortmund u polufinalu i veliki je favorit za prolazak. S druge strane, Real igra protiv Bayerna. Ove sezone Francuz je u 42 utakmice zabio 41 gol, a ima i devet asistencija. U PSG-u je od 2017. godine i dosad je u 302 utakmice zabio 253 gola te upisao 107 asistencija. 

Pročitajte više