TRANSFERI

Romano prvi put promašio transfer? Premierligaš ga demantirao priopćenjem

Foto: EPA

FABRIZIO ROMANO, najpouzdaniji stručnjak za nogometne transfere, sinoć je u kasnim satima objavio da je Chelsea doveo Marca Cucurellu iz Brightona. Romano je napisao "Here we go", što u njegovim objavama označava da je transfer završen i prije nego što to klubovi službeno potvrde.

Romano: Cucurella ide iz Brightona u Chelsea

Napisao je kako će Chelsea španjolskog lijevog beka platiti oko 55 milijuna eura te uz njega poslati mladog Levija Colwilla. Romano je dodao kako će Cucurella s Chelseajem potpisati na šest godina te da će se danas naći u Londonu kako bi odradio liječničke preglede.

Brighton: Nema nikakve prodaje Cucurelle

Ipak, nešto kasnije javio se Brighton i napisao kako od tog transfera nema ništa. "Suprotno večerašnjim netočnim napisima brojnih medija, ni s jednim klubom nije postignut dogovor o prodaji Marca Cucurelle", stoji na društvenim mrežama ovog premierligaša. Zasad ovo znači da je Fabrizio Romano prvi put iznio netočnu informaciju o jednom transferu.

Romano je poznat po brzim i točnim informacijama, međutim Brighton mu je sada otežao posao. Cucurella po sadašnjoj situaciji ostaje u Brightonu. Iako ga je dugo tražio Manchester City Pepa Guardiole, Cucurella se posljednjih dana približio Chelseaju, koji je spreman dati više novca od Cityja.

Pročitajte više