Romina zvijezda kao Prosinečki: "Da, pušim, pa što onda?"

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAKON što ga je belgijski izbornik Roberto Martinez izostavio iz nekih ranijih reprezentativnih akcija, sjajni Romin veznjak Radja Nainggolan (28) otkrio je da je razlog tomu bila njegova pušačka navika s kojom se svojevremeno borio i Robert Prosinečki.

No, niti je Nainggolan namjeravao prestati, niti je Martinez želio sastavljati momčad bez Radje, pa je na kraju izbornik popustio i pozvao Nainggolana za subotnju utakmicu s Grčkom.

"Ne sramim se ničega, a sigurno ne pušenja i to nikad nisam skrivao. Znam da bih trebao biti kao neki primjer djeci, osobito svojoj. No, ja sam samo nogometaš i pušim svaki dan. Što sad?", rekao je Radja, koji je ove sezone iz vezne linije zabio 12 golova za Romu.

Njegovi sjajni nastupi nisu prošli neopaženo u drugim ligama, pa ga tako Chelsea namjerava dovesti ovog ljeta. Odnosno, namjeravao je.

"Ma, kakvi. Uživam u Rimu. Neki donose životne odluke zbog novca, a neki zbog kvalitete života. Ja spadam u drugu skupinu. Kvaliteta života mi je vrlo važna. Da odem u Englesku morao bih sve raditi ispočetka. Obitelj mi uživa u Italiji i, budimo realni, vrijeme je puno bolje nego u Engleskoj", rekao je Nainggolan.

Pročitajte više