Ševa: Susret s Hrvatskom je ključan, nadam se pogotku kojim ćemo se plasirati dalje

"UTAKMICA protiv Engleske je važna, međutim ona protiv Hrvatske u lipnju je ključna", kaže napadač Milana i ukrajinske reprezentacije Andrij Ševčenko.

Ukrajinci s nestrpljenjem čekaju sutrašnji ogled na Wembleyju u kojemu će odmjeriti snage s trenutno ponajboljom europskom reprezentacijom Engleskom.

Kao što svi znamo, upravo su Engleska, Hrvatska i Ukrajina reprezentacije koje konkuriraju za dva mjesta koja vode prema Južnoj Africi.

"Sanjam o pogotku na Wembleyju, što bi bio moj 40. pogodak za reprezentaciju. Pogotovo sanjam i o pogotku kojim bi se kvalificirali, na Svjetsko prvenstvo. Utakmica protiv Engleske je važna, no ona protiv Hrvatske u lipnju je ključna. Nadam se igranju na još jednom Svjetskom prvenstvu", kaže Ševčenko.

"Tek će vrijeme pokazati koliko je Capello dobar za Englesku"

Osvrnuo se ukrajinski napadač na predstojeći ogled s Engleskom na Wembleyju.

"Znamo da je Engleska jedna od najjačih momčadi, ali nadamo se dobrom rezultatu. Bit će jako teško, no dobar bi rezultat bilo i neriješeno. Znam da moji igrači imaju još više samopouzdanja", kaže Ševčenko.

Veznjak kijevskog Dinama Aleksander Alijev kaže da je sav pritisak na Engleskoj.

"Tri momčadi se mogu kvalificirati, a to su Engleska, Hrvatska i Ukrajina. Mislim da u današnjem nogometu ne postoje izraziti favoriti i male momčadi. Svatko može posijati negdje bodove. Utjecaj Fabija Capella u Engleskoj je zanimljiv, no posljednji zvižduk posljednje utakmice će  nam pokazati koliko je dobar bio za Englesku. Mislim da je pritisak na Engleskoj. Oni moraju ići na pobjedu i nisu osvojili trofej već dugo vremena. Prava snaga naše reprezentacije je momčadski dug i želja za dokazivanjem ", ističe Alijev.

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više