Španjolci za poraz krive Casillasovu djevojku koja izvještava sa SP-a

ŠPANJOLSKI navijači teško se mire sa senzacionalnim porazom Furije od Švicarske 1:0 u prvom nastupu europskih prvaka na Mundijalu u Južnoafričkoj Republici. Kako netko mora biti kriv, za ''Pedra'' su odabrali djevojku vratara i kapetana Španjolske Ikera Casillasa.

Dotična dama, Sara Carbonero, u Južnoj Africi zarađuje plaću kao sportska novinarka španjolske TV postaje Telecinco. Uoči utakmice, tijekom zagrijavanja momčadi za utakmicu, snimala je prilog iza Casillasovog gola.

Vratar Real Madrida i Furije nije imao puno posla na utakmici. No, u onim situacijama u kojim je Švicarska prijetila, nije bio dobar i siguran na golu kao obično. Mnogi smatraju da je i sukrivac za jedini gol na utakmici koji je zabio Gelson Fernandes.

Da stvar bude gora, njegova ga je djevojka, TV reporterka, nakon utakmice upitala u intervjuu:

"Kako si mogao tako zabrljati?"

Španjolce ljuti činjenica da je Sara Carbonero uopće prisutna u Južnoafričkoj Republici. Smatraju da njezina nazočnost ometa Casillasa te da ima loš utjecaj na cijelu momčad.

Nakon što su osluhnuli puls javnosti, čelnici spomenute TV postaje i sami su upitali svoju djelatnicu o njezinom utjecaju na momčad.

"Zar mislite da ja doista mogu utjecati na momčad? Čista glupost!",

odgovorila je gospođica Carbonero.

Pročitajte više