Split prihvatio organizaciju uzvrata s Gruzijom, čeka se potvrda HNS-a

GRAD Split prihvatio je organizaciju utakmice Hrvatska - Gruzija koja je na rasporedu 4. lipnja u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012.

Split je pristao na organizaciju, ali u dopisu kojeg je Grad poslao HNS-u dodali su da bi bilo dobro da se dodijeli domaćinstvo još jedne utakmice.

Na potezu je sad HNS od kojeg se očekuje da da zeleno svjetlo. Kontaktirali smo glavnog tajnika Zorislava Srebrića koji nam je rekao: "Iako još nema ništa službeno, raduje nas takav stav i napravit ćemo sve da organizacija i sama utakmica proteknu u najboljem redu. To je izuzetno važna utakmica, možda i najvažnija u kvalifikacijama pa očekujemo pun stadion i podršku navijača."

Podsjetimo, hrvatska reprezentacija još od 1997. godine nije igrala kvalifikacijsku utakmicu na Poljudu. 14 godina Hrvatska je zaobilazila Poljud uz apsurdna objašnjenja da je zbog nekoliko remija stadion "uklet".

Maksimir je do neuspješnih kvalifikacija za SP bio neosvojiva tvrđava, no tu su tradiciju prekinuli Englezi. Reprezentacija je u rujnu u utakmici s Grčkom doživjela zvižduke što je igračima teško palo.

Pročitajte više