DINAMO - ŠAHTAR

Srna: Individualno smo bolji od Dinama. Bjelica me jako iznenadio

Foto: EPA

DINAMO sutra od 21 sat na Maksimiru igra povijesnu utakmicu za plasman u osminu finala Lige prvaka protiv Šahtara.

Hrvatski prvak bi pobjedom protiv Šahtara praktički osigurao treće mjesto u skupini koje vodi u Europa ligu, ali i napravio veliki korak prema osvajanju druge pozicije koja osigurava osminu finala elitnog europskog natjecanja iza sigurnog pobjednika skupine Manchester Cityja.

Na Maksimir je stigla i legenda Šahtara, hrvatski nogometaš Darijo Srna. Bivši kapetan Hrvatske dobio je posao pomoćnog trenera ukrajinskog kluba. Srna je za Novu TV najavio dvoboj u Zagrebu.

"Individualno smo bolja ekipa od Dinama, ali ako želimo pobijediti, moramo biti puno bolji. Ja poznajem Maksimir, znam kako je igrati pred punim Maksimirom. To je publika koja želi da se igra napadački", rekao je Srna pa nastavio:

"Dinamo i Bjelica su me jako iznenadili. Pokazali su protiv nas da utakmica protiv Atalante nije bila slučajna pobjeda. Bjelica je super posložio momčad. Jako su kvalitetni i u Ligi prvaka nisu sasvim slučajno."

Srna je prokomentirao i kvalifikacije za Euro. Hrvatska reprezentacija 16. studenog igra utakmicu za plasman na Euro sljedeće godine.

"Siguran sam u prolaz. Ne sumnjam u zalaganje igrača, samo ako pristup bude pravi, to će biti pobjeda. Znamo da teško prolazimo kroz kvalifikacije, ali mi smo viceprvaci svijeta i to moramo pokazati", zaključio je Darijo Srna.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više