Šuker: Popio sam dva viskija, Modrićev gol nam je poslan

Foto: Hina

DAVOR ŠUKER bio je transu nakon pobjede Hrvatske nad Turskom. Bivša vatrena devetka na sebi svojstven način komentirala je rušenje Turske na Parku prinčeva, a neka od njegovih zapažanja zaista su zanimljiva, pa čak i nadrealna.
 
''Bio sam u svlačionici, bio sam i 1998. Ne mogu vam opisati kako se osjećam. Ne mogu vam objasniti tu energiju koja prolazi kroz mene. Danas smo pokazali cijelom svijetu ono što on već zna. Hrvatska je možda mala zemlja, ali smo nogometno veliki. Prekrasno je danas biti Hrvat u Parizu'', u dahu je izrecitirao predsjednik HNS-a, a onda je nastavio:
 
''Poručio bih navijačima da ovu pobjedu ponizno shvate. Da ne sanjarimo o polufinalu ili finalu. Sa svima sam pričao na stadionu. Svi nam se dive. Arsene Wenger je rekao da smo fantastični. Gol Modrića nam je bio poslan''.
 
''Vjerujem u izbornika. Vjerujem u njegovu kvalitetu i sinergiju koju je stvorio u svlačionici. Što bi druge reprezentacije dale za ovakvu kvalitetu. Engleska je remizirala s Rusijom, Francuska je jedva pobijedila Rumunjsku. Pokazali smo da smo tu. Ponavljam i možda sam dosadan, moramo biti ponizni. Možda igra nije bila najbolja, ali najvažnije je da smo pobijedili tri boda. Start je impresivan'', dodao je Šuker, a onda je otkrio jednu malu tajnu:
 
''Nikad u životu nisam popio viski. Danas sam popio jedan na poluvremenu, a jedan nakon utakmice. Da mi se tijelo relaksira'', kazao je Šuker, a onda se prisjetio Parka prinčeva i meča za broncu s Nizozemskom:
''Boban, Prosinečki…''
 

Pročitajte više