Italija - Makedonija 0:1

Talijanski mediji naveli četvoricu sinoć najlošijih. Jedan od njih se oprašta?

Foto: Profimedia

DRUGO svjetsko prvenstvo zaredom propustit će Italija nakon što je u polufinalu dokvalifikacija u Palermu šokantno izgubila 1:0 od Makedonije. Talijani, aktualni europski prvaci i četverostruki svjetski prvaci, imali su više od 30 udaraca i čak 16 kornera, ali nisu uspjeli pogoditi gostujuću mrežu. Makedonci su jedini gol zabili u 92. minuti, i to iz četvrtog udarca prema golu i tek drugog u okvir Donnarumminog gola.

Talijanski mediji kao najlošije igrače u utakmici s Makedonijom izdvajaju četvoricu. Ciro Immobile je u talijanskim medijima bio najslabije ocijenjen, dobio je ocjenu četiri. "Taj čovjek nikako ne uspijeva formu iz Lazija prenijeti u talijansku reprezentaciju i postao je gotovo simbol talijanske neefikasnosti", piše La Gazzetta i navodi da bi se 32-godišnji napadač sljedeći tjedan mogao oprostiti od reprezentacije.

Gianluigi Donnarumma, Lorenzo Insigne i Jorginho dobili su ocjene 4.5. "Donnarumma je, čini se, mogao bolje reagirati kod udarca Trajkovskog", piše Corriere dello Sport, a La Gazzetta dodaje da se od takvog golmana ne očekuje primanje takvih pogodaka. Najbolje su ocijenjeni bili Marco Verratti, Alessandro Bastoni i Giacomo Raspadori.

Pročitajte više