Tomić umjesto Balića na vratima Hajduka!

MLADOG vratara Vjekoslava Tomića čeka utakmica karijere, obzirom da će večeras u Genovi stati na Hajdukova vrata umjesto standardne jedinice Vladimira Balića! Iskusni Hajdukov vratar na današnjem je treningu osjetio bol u koljenu, te je u dogovoru sa liječničkom službom odlučeno da definitivno propušta odlučujuću utakmicu "Bilih" za ostanak u Europi. 

Kako javlja Glas Dalmacije, Balić se odmah povukao u svoju sobu u hotelu Jolly Plaza, utučen zbog neočekivanog raspleta, koji je naravno i veliki udarac za ionako desetkovanu Krešićevu momčad. 

Naime, zbog loma nosne kosti u momčadi nema borbenog Darija Damjanovića, kao ni Srđana Andrića koji je suspendiran zbog dva žuta kartona iz prijašnjih ogleda. Maris Verpakovskis i Goran Sablić bit će na Hajdukovoj klupi, ali njihova je forma upitna obzirom da su tek nedavno nakon ozljeda krenuli s trenažnim procesom, a na jučerašnjem treningu već standardno je zglob lijeve noge namučio Mirka Hrgovića, zbog čega je Hajdukov kapetan ranije krenuo na tuširanje.

No, nema sumnje da će i ovaj put stisnuti zube i pokazati zašto je baš on hrabro Hajdučko srce...

Bartolović: Imamo izgleda

Hajdukovi nogometaši jutrošnji trening nisu odradili na stadionu Luigi Ferraris, već na igralištu koje se niti ne nalazi u kompleksu stadiona Sampdorije. Nakon rastrčavanja i sastanka koji je uslijedio, igrači su dobili sat vremena slobodnog vremena za razgledavanje grada. Za Mladena Bartolovića teško i vlažno vrijeme koje je Hajdukovce dočekalo u Genovi vjerojatno i ne predstavlja toliki problem; njemu je sunce svanulo kada se svoje ime vidio na popisu udarne jedanaestorke! Dojma smo da je profinjeni ofenzivac, s izuzetnim osjećajem za pogodak, i prije trebao biti dijelom Hajdukovih euro-ambicija, koje su "na aparatima" nakon minimalnog, ali ujedno i tako velikog poraza na Poljudu.

"Imamo izglede, zašto ne? Sampdoria nam je u Splitu prijetila isključivo nakon prekida, nisu nam stvorili nijednu priliku iz igre. Nemamo pozitivan rezultat, međutim puno toga se večeras još može dogoditi." - kazao napadač Hajduka Mladen Bartolović.

"Sampdoria je visoka i čvrsta momčad, izvrsno drže pozicije, međutim samo sretno su nas u Splitu pobijedili. Imali smo tri vratnice, promašili još nekoliko izglednih prilika. Ne bi ni igrali da ne vjerujemo da ne možemo proći." - dodao je.

D.R.
Foto: V.G.

Pročitajte više