Tottenham se pohvalio izgradnjom novog stadiona na kojem će najjeftinija godišnja karta koštati 795 funti

Foto: Tottenham Hotspur F.C.

TOTTENHAM Hotspur koncem protekle sezone napustio je White Hart Lane na čijim temeljima posljednjih mjeseci ubrzano niče nova, poboljšana verzija kultnog stadiona.
 
>> TO JE BUDUĆNOST Evo kako će Tottenham zarađivati na novom stadionu
 
Sasvim je izvjesno kako će u Londonu niknuti monumentalno zdanje koje će zadovoljavati sve suvremene standarde. Sa sjedećim kapacitetom za ukupno 62.062 gledatelja, stadion će biti opremljen pokretnim krovom i LED ekranima. 
 
Sa svrhom demonstracije impresivnog napretka izgradnje, Tottenham Hotspur dronom je snimio realizaciju skupocjenog projekta.
 
Početna cijena izgradnje stadiona prvotno je iznosila 400 milijuna funti, no završetkom radova iznosit će milijardu funti. Budući da su još uvijek u tijeku, pretpostavlja se kako će radovi biti okončani krajem tekuće godine.
 
Početnih nekoliko utakmica predstojeće sezone Tottenham će odigrati na Wembleyju, stadionu na kojem je kao domaćin proveo kompletnu nedavno svršenu sezonu.
 
Najavljeni luksuz na multifunkcionalnom stadionu - planiraju se izvoditi NFL utakmice te koncerti i eSport događanja - bit će popraćen vrtoglavim poskupljenjem cijena ulaznica. Najjeftiniji paket sezonskih karata koštat će 795 funti, a najskuplji 1995 funti. 

Pročitajte više