Tuga među Mornarima: Nadali smo se do posljednjeg trenutka da će Harry ostati

SLUŽBENE stranice Portsmoutha objavile su tekst u kojem se opraštaju od trenera Harryja Redknappa koji je prvu momčad vodio pune tri godine.

>Kraj priče: Ramosu otkaz, Spurse preuzeo Harry Redknapp!

>Redknapp: Od malih nogu sam navijao za Tottenham!

"Potvrđujemo da je Harry Redknapp napustio naš klub nakon što mu je Tottenham ponudio posao. Vlasnik Alexandre Gaydamak i izvršni direktor Peter Storrie razgovarali su s Harryjem i dopustili mu odlazak jer je bilo očito da je to Redknappova želja", stoji u kratkom obraćanju svojim navijačima.

Direktor Portsmoutha Storrie priznao je da je klub učinio sve da zadrži čovjeka koji je Mornare doveo do pehara pobjednika FA Kupa. No, Redknapp je svoju odluku već donio i nije ju bilo moguće promijeniti.

"Unatoč velikom uspjehu koji je postigao s klubom, Harry se odlučio za promjenu.  Spursi su jedan od rijetkih klubova gdje je želio otići. Želimo naglasiti da je svojim radom Redknapp učvrstio klub u društvo top 10 klubova Premiershipa, donio je klubu naslov prvaka FA Kupa nakon 70 godina i kvalificirali smo se u europska natjecanja. Svi smo uživali u radu s njim i njegov odlazak je stvar koju smo najmanje željeli."

Niti vlasnik Gaydamak nije lako primio odlazak legendarnog trenera.

"Osobno sam vrlo razočaran zbog njegovog odlaska. Učinili smo sve da ga zadržimo i borili smo se po posljednjeg trenutka. Sve do sinoć imao sam osjećaj da će Harry ostati", rekao je vlasnik Mornara.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više