United ponudio 115 milijuna eura za Kanea, gazde Spursa umrle od smijeha

Foto: Getty Images/Guliver Image

MANCHESTER United očajnički traži novog napadača. Odlaskom Zlatana Ibrahimovića u momčadi je nastala velika rupa, a mladi Marcus Rashford ipak ne može još biti udarna igla Uniteda u sezonu u kojoj se od "crvenih vragova" jako puno očekuje.

Propao je transfer Antoinea Griezmanna, barem do zime. Iznenadna opcija za dovođenje Cristiana Ronalda također je sve manje realna i Mourinho se okreće drugim opcijama. Za 100 milijuna eura može dobiti Andreu Belottija iz Torina, no Portugalac bi taj novac radije potrošio na Harryja Kanea. Odnosno, barem se tome nadao.

United je, pišu engleski mediji, ponudio Tottenhamu 115 milijuna eura za najboljeg strijelca Premiershipa na što su se u Tottenhamu dobro nasmijali. Predsjednik kluba Daniel Levy je navodno odgovorio da mogu razgovarati o dvostruko većoj ponudi, dakle 230 milijuna eura.

Indepentent piše da je United ekspresno odustao od Kanea i Mourinho se sad okreće eventualnom dovođenju Roberta Lewandowskog koji je nekoliko puta izrazio nezadovoljstvo u Bayernu.

Pročitajte više