ZAKUHAVA SE BORBA ZA NASLOV PRVAKA EUROPE Atletico i Monaco najavljuju osvetu Realu i Juventusu

Foto: Twitter

REAL - ATLETICO i MONACO - JUVENTUS parovi su polufinala Lige prvaka. Prve utakmice igraju se 2/3, a uzvratne 9/10 svibnja. 

Donosimo reakcije igrača i dužnosnika na rezultate ždrijeba:

Juventus je već izbacio nabrijavajući video:

Pavel Nedved, igrački velikan Juventusa, na ždrijebu predstavlja klub kao direktor: "Momci su koncentrirani i njihov cilj je otići što je najdalje moguće. U Ligi prvaka, posebno u ovom stupanju natjecanja, greške se ne opraštaju. Protiv Monaca ćemo igrati sa svim raspoloživim snagama. Protiv Barcelone smo ostavili sjajan dojam, ali igrači su koncentrirani na osvajanje pehara. U polufinalu se uzdamo i u trenera Allegrija,koji radi sjajan posao."

Sami Khedira, sjajni Juveov veznjak, komplimentira suparniku u polufinalu: "Monaco je jaka momčad, puna talentiranih igrača i s impresivnom formom tijekom cijele sezone. Moramo biti pažljivi, ali naš cilj se zna."

Vadim Vasiljev, potpredsjednik Monaca i glavni operativac gazde Dimitrija Ribolovljeva, raspištoljio se kada je vidio koga je njegov klub izvukao u polufinalu:

"Ova momčad Monaca nema granica, mlada je i neustrašiva. Prije dvije godine, kada nas je Juventus izbacio u četvrtfinalu (Arturo Vidal iz penala zabio je jedini gol na obje utakmice, op.a.) imali smo odličnu ekipu, ali sada smo još jači. Naravno, ovaj susret je pitanje osvete Juventusu, za koju smo mi potpuno spremni i sposobni."

Juventus je pak podsjetio Monaco kako je završio njihov zadnji susret  u Ligi prvaka - proslavom prolaska Bianconera u Monte Carlu:

Clemente Villaverde, bivši igrač Atletica, a danas direktor kluba, komentirao je što ih ždrijeb opet spaja s najvećim rivalom: "Naši navijači i igrači iskusili su dva poraza od Reala u finalima LP-a i znaju da nas do zadnje utakmice natjecanja može dovesti puno teškog rada. Uzvrat s Realom je 10. svibnja na Vicente Calderonu, a mi ćemo se s našim stadionom oprostiti El derbi madrilenom kakav zaslužuje za kraj."
Emilio Butragueno, slavni napadač Reala, također je dres i teren zamijenio odijelom i foteljom: "Sretni smo što smo samo jedan korak od finala, ali znamo da je ovo najteži dvoboj. Atleti je momčad koja kažnjava protivničke greške. Kvalitetni su u napadu, a u obrani primaju malo golova. Za svaku grešku koju protiv njih napravimo, skupo ćemo platiti."

Kapetan Sergio Ramos kratko je, ali jasno poručio:

 

Pročitajte više