HRVATSKI NOGOMETAŠI

VIDEO Budimir zabio Atleticu pa se sukobio sa Savićem. Suigrači ih razdvajali

Screenshot: Sportklub

NOGOMETAŠI Atletico Madrida preokretom su došli do domaće pobjede 2:1 nad Osasunom i od novog naslova prvaka, prvog nakon 2014., dijeli ih samo jedna pobjeda. U zadnje prvenstveno kolo ulaze s dva boda prednosti pred Real Madridom koji je u nedjelju s 1:0 slavio na gostovanju kod Athletic Bilbaa.

Na Wanda Metropolitanu je domaća momčad doživjela hladan tuš kad je u 75. minuti hrvatski reprezentativac Ante Budimir postigao vodeći pogodak za Osasunu. Bio je to jedan od dva šuta Osasune unutar okvira gola Jana Oblaka. Budimir je nakon pogotka zaradio žuti karton zbog nesportskog ponašanja, a potom ga je trener povukao iz igre.

Sukob Savića i Budimira

Žuti karton zaradio je nakon sukoba s crnogorskim stoperom Atletica Stefanom Savićem. Crnogorac se naljutio kad je vidio kako Budimir slavi odluku VAR-a koji mu je priznao pogodak pa je odlučio to i pokazati.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SUKOB BUDIMIRA I SAVIĆA NAKON GOLA

Pale su neke teške riječi koje oni iskusniji mogu prilično precizno pročitati s usana nogometaša Atletica, a Budimir mu je odgovorio na prozivke, malo je nedostajalo da dođe i do naguravanja.

Atletico ipak slavio

Kasnije su se tenzije na terenu smirile, a dijelom je za to vjerojatno zaslužna i činjenica da Budimira više nije bilo na terenu pa nije mogao završiti u potencijalnom duelu sa Savićem.

Momčad Diega Simeonea je ipak u završnici utakmica okrunila nadmoć koju je imala svih 90 minuta. U 82. minuti je brazilski branič Renan Lodi izjednačio preciznim udarcem iz kaznenog prostora, a u 88. minuti je odlično dodavanje Yannicka Carrasca u pobjednički pogodak pretvorio Luis Suarez.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više