Vukojević: Dinamo Kijev je bolji od ukrajinske reprezentacije

U INTERVJUU za službenu stranicu svoga kluba, Ognjen Vukojević je izrazio nadu da bi Kijevljani mogli uzeti bod na gostovanju kod Porta u Ligi prvaka.

"Mislim da za to imamo realne izglede. A ako bismo u tom naumu uspjeli, onda bismo imali realne izglede za proboj u osminu finala", kazao je Vukojević, koji će u utorak na Dragao stadionu zaigrati u prvom sastavu nakon što se odmarao u prvenstvenoj utakmici protiv Zorje (5:0) prošlog petka.

"Drago mi je da me trener Semin odmorio, bit ću spremniji za Porto", dodao je 25-godišnji veznjak nastavivši:

"Kažem, remi bi bio naš veliki uspjeh. Uz Arsenal, kojega vidim kao neprikosnovenog favorita, mislim da bismo s bodom bili nadomak velikog uspjeha. Porto je odlična momčad, sposobna igrati brzo i tehnički vrlo zahtjevno. Ipak, siguran sam da će trener Semin odlično izanalizirati njihovu igru i da ćemo uspjeti."

S nekoliko se rečenica Vukojević osvrnuo i na kvalifikacijsku utakmicu Hrvatske i Ukrajine u Harkivu prošle srijede.

"Bio sam vrlo zadovoljan nakon te utakmice. Mislim da smo sve dobro odradili i pokazali da smo bolji od Ukrajine. Žao mi je jedino što nismo pobijedili. Opet, moramo biti zadovoljni jer smo sada u boljem položaju. Kod kuće nas je jako teško dobiti i zato vjerujemo da ćemo pobijediti Ukrajince u uzvratnoj utakmici, te tako izboriti bolji plasman od njih."

"Je li me razočarala ukrajinska reprezentacija? Očekivao sam više. Mogu reći da moj Dinamo igra bolji nogomet od reprezentacije. Mi napadamo, dok se Mihajličenkov sastav isključivo brani."

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više