PREMIERSHIP

Wenger objasnio što ne valja u Arsenalu i poručio da je Liverpool prvak

Foto: EPA

LEGENDARNI bivši menadžer Arsenala Arsene Wenger u razgovoru za Talksport dotaknuo se situacije u klubu koji je vodio 22 godine te prokomentirao aktualnu situaciju u engleskom nogometu.

Rekao je kako se boji da Arsenal gubi identitet koji je on godinama stvarao te da se nada kako će ga novi trener Mikel Arteta vratiti.

"Još se brinem zbog kluba i gledam sve utakmice. Vjerujem da postoji kultura načina na koji Arsenal treba igrati nogomet i želio bih da je se poštuje. Nadam se da će ju Mikel vratiti", rekao je Wenger.

Slavni Francuz pohvalio je Jürgena Kloppa zbog svega što je učinio u Liverpoolu i rekao da su Redsi za njega prvaci, bez obzira na sve što se može dogoditi s ovom sezonom.

"Jürgen je radio nevjerojatno dobro jer je klub čekao 30 godina na ovaj naslov. Kad pomislite na golemu razliku od 25 bodova u odnosu na drugoplasirani Manchester City, bez obzira na to kakve će se odluke donijeti u Engleskoj, mislim da svima jasno da je Liverpool prvak", rekao je Wenger.

Premier liga je zbog pandemije koronavirusa prekinuta u ožujku, kao i većina sportskih natjecanja u svijetu, a još se ne zna hoće li se sezona dovršiti ni kako će se registrirati u slučaju otkazivanja njene završnice, odnosno hoće li prvakom biti proglašen Liverpool ili nitko.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više