LIGA PRVAKA

Xavi nakon poraza od Intera prozvao suce: Moraju objasniti odluke. Ništa ne razumijem

Foto: EPA

INTER je u 3. kolu skupine C Lige prvaka pobijedio Barcelonu na San Siru i pobjegao joj na tri boda prednosti na tablici skupine. Pobjednički gol za Inter zabio je Hakan Calhanoglu u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Ovaj poraz Barcelone potresao je trenera Xavija Hernandeza pa je Španjolac na presici žestoko udario po sucima utakmice. Njih, naime, vidi kao odgovorne za poraz.

"Ljut sam zbog situacije u kojoj smo se trebali vratiti u život. To je nepravda. Već sam ranije rekao da suci moraju dati objašnjenja za svoje odluke. Ništa ne razumijemo. Sudac bi morao govoriti nakon utakmice i reći zašto je nešto dosudio. Ne bih ja trebao govoriti u ime odluke koju nisam donio. Za mene je to vrlo jasno igranje rukom. Zato smatram da se radi o nepravdi. Bili smo bolji, ali to nije bilo dovoljno", rekao je Xavi pa dodao:

"Kasno smo se probudili. Na kraju smo nizali napade, zatrpali smo ih dobro odigranim akcijama, ali nismo uspjeli zabiti. Znali smo da je šut izvan kaznenog prostora jedna od njihovih vrlina i svejedno smo tako primili gol. Sljedeće tri utakmice su za nas i tri finala. Zabrinut sam zbog poraza. Bayern ima devet bodova, Inter šest, a mi tri."

Pročitajte više