ZA TANGO JE POTREBNO DVOJE Donnarummin šogor poslao poruku Milanu

Foto: Getty Images / Guliver Image

SAPUNICA između Milana i Gianluigija Donnarumme dobiva nevjerojatan nastavak. Čelnici velikana sa San Sira poručili su da će čekati odluku 18-godišnjeg vratara o produženju ugovora do 3. srpnja, kada kreću pripreme talijanske momčadi.

Nakon neviđenog pritiska javnosti i bijesnih navijača, izvori bliski vrataru govore kako je spreman opet razgovarati o ugovoru do 2022. godine, po kojemu bi zarađivao pet milijuna eura po sezoni. Jednostavno, Gigio je shvatio da se Milan ne šali te da ga je spreman poslati cijelu sezonu na tribinu, a sportski direktor Massimiliano Mirabelli već je pregovarao s menadžerima Mattije Perina iz Genoe, Neta iz Juventusa, a spominju se i Bernd Leno iz Bayer Leverkusena te Rui Patricio iz Sportinga.

Izvršni direktor Marco Fassone rekao je da će Milan ponovno čekati svog dragulja, koji je trenutačno s mladom reprezentacijom Italije na Europskom prvenstvu do 21 godine u Poljskoj. 

A u ime sjajnog čuvara mreže reagirao je i njegov šogor Carmine Paoletti.

"Donnarummi je stalo do Milana. Gledao sam ga kako je plakao od sreće nakon debija u Serie A za klub koji voli i čiji je navijač, a sada plače od tuge i zbog svega se cijela obitelj osjeća loše. On niti u jednom trenutku nije želio sukob, niti je ikad rekao da želi napustiti Milan, naprotiv. Samo je tražio vrijeme da odluči jer se morao fokusirati na Euro s Italijom u Poljskoj", započeo je Paoletti, koji vjeruje u sretan kraj sapunice.

"Vjerujem da istinske i prave ljubavi mogu riješiti sve probleme. No, za tango je potrebno dvoje i nadam se da Milan želi nastaviti pregovore oko novog ugovora. Nažalost, dogodio se cijeli cirkus oko svega ovoga, ali on ima još godinu dana ugovor i ne razmišlja o drugim klubovima. Nikada nije pitao menadžera Mina Raiolu je li neki europski klub zainteresiran za njega, jer on svoju budućnost vidi u Milanu", zaključio Paoletti.

Novi Buffon je prije nekoliko mjeseci rekao kako sanja o tome da cijelu karijeru provede u Milanu i postane njegov kapetan. Donnarumma je jedno vrijeme bio na meti Juventusa, ali je poslije poraza 2:1 u Torinu poljubio grb i pokazao navijačima Stare dame što misli o tom scenariju. 

 

Navijači Milana u njemu su vidjeli novog Franca Baresija i Paola Maldinija, ali su mu nakon svega okrenuli leđa, a nedavno ga u Poljskoj gađali i lažnim novčanicama, čime su aludirali na to da su mu milijuni važniji od kluba. 

Je li njihov pritisak učinio svoje, hoće li Donnarumma produžiti ugovor, a navijači mu oprostiti - pokazat će vrijeme do 3. srpnja i početka priprema Rossonera za sljedeću sezonu. 

Pročitajte više