Žestoka svađa u svlačionici Hajduka: Igrači zaustavili okršaj Saida i Stipice?

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

LOŠA utakmica protiv Lokomotive unijela je nemir u Hajduku. Na Poljudu su Splićani gubili od velikih rivala, Hugo Almeida je dvama golovima preokrenuo utakmicu, ali gosti su u sudačkoj nadoknadi uspjeli zabiti za konačnih 2:2.

Na kraju utakmice zaiskrilo je među igračima na travnjaku, gdje se sve brzo smirilo, ali je burno bilo nešto kasnije u svlačionici Hajduka, u kojoj je došlo do sukoba između dvojice igrača "Bilih".

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, do verbalnog sukoba je došlo između napadača Ahmeda Saida i mladog vratara Dantea Stipice koji je slabo reagirao kod pogotka za 2:2 u posljednjim sekundama.

Said je navodno predbacio Stipici drugi pogodak i vikao na njega, a onda je uslijedila oštra rasprava i ostali igrači morali su se umiješati kako bi spriječili veći incident.

Said se na kraju utakmice na travnjaku sukobio s napadačem Lokomotive Dejanom Radonjićem koji je tratio posljednje sekunde utakmice. Radonjić ga je optužio za teške uvrede, ali Said je to kasnije demantirao.

Said se prije nekoliko tjedana sukobio s Antom Ercegom oko izvođenja jedanaesterca kojeg je tamnoputi napadač promašio protiv Evertona. Kasnije se ispričao navijačima, a sada je, čini se, narušio odnos s još jednim suigračem.

Pletikosa: Stipica je morao bolje reagirati

Reakciju Stipice protiv Lokomotive za HTV je prokomentirao i legendarni vratar Hajduka i Hrvatske Stipe Pletikosa.
 
"Iako mi je Dante drag, ipak je morao donijeti malo bolju odluku, uhvatiti loptu ili je odbiti u stranu. To je tako u našem vratarskom poslu, u jednom trenutku si junak, u drugom tragičar. Ne sumnjam da će se on znati nositi s tim", rekao je Pletikosa.

Spomenimo i da je nakon remija s Lokomotivom trener Joan Carrillo prvi put prokomentirao moguću smjenu s klupe Hajduka rekavši da je odluka na predsjedniku kluba te da je već okrenut prema sljedećoj utakmici. 

 

Pročitajte više