Bivši suprug Dijane Čuljak pisao Karamarku: Možda me i prisluškuju, ona je štićenica Olivera Grbića!

VLADIMIR ŠELEBAJ, bivši suprug HTV-ove urednice i voditeljice Dijane Čuljak, poslao je pismo ministru Tomislavu Karamarku da ga policija vjerojatno prisluškuje "jer je njegova bivša žena štićenica ravnatelja policije Olivera Grbića".

"Gospođa Čuljak mi je tijekom travnja otuđila 5,8 milijuna kuna"

U pismu kojega posjeduje redakcija Indexa, Šelebaj upozorava Karamarka da mu se presreće i e-mail prepiska. "Uz sam raskid braka postavlja se pitanje diobe bračne stečevine, a u mom slučaju ja od gospođe Čuljak potražujem pozamašan iznos od ukupno 5,8 milijuna kuna, koje je ona otuđila tijekom travnja ove godine. Imam osnovanu sumnju da od samog početka gospodin Grbić sudjeluje u otuđivanju moje značajne imovine zajedno s gospođom Čuljak", stoji u Šelebajevom pismu ministru unutrašnjih poslova.

Kao još jedan dokaz navodne policijske represije, spominje i incident koji se dogodio u Zadru 26. kolovoza, kad je, tvrdi Šelebaj, Čuljak protupravno ušla u njegov stan.

"Ona je u pratnji inspektora, znajući da sam na putu, izvršila očevid u stanovima u Zadru čiji sam ja isključivi posjednik. Gospođa Čuljak nije ni vlasnik ni posjednik istih nekretnina, niti se može kao takva legitimirati bilo kakvim dokumentima. Nema ni ključeve", tvrdi Šelebaj.

Kao vrstu pritiska doživio je i policijski poziv na informativni razgovor o jednom slučaju koji nema nikakve veze s njegovom brakorazvodnom parnicom. To, uvjeren je Šelebaj, ima veze samo s time što Grbić štiti Dijanu Čuljak.

Čuljak: Neću brakorazvodnu parnicu razvlačiti po medijima

Za komentar njegovih tvrdnji nazvali smo i prozvanu HTV-ovu voditeljicu.  "Ne želim da se moja brakorazvodna parnica razvlači po medijima i o njoj neću ništa govoriti za medije", rekla je Indexu Čuljak.

U spomenutom zadarskom incidentu, ona je navodno doznala da joj se na Šelebajev zahtjev iznosi odjeća i druga imovina iz zajedničkog stana, pa je odlučila reagirati i u pratnji inspektora to spriječiti.

Šelebaj će se žaliti i Kosorici!

Centar za socijalnu skrb navodno je zabranio akterima ove drame da javno istupaju o detaljima brakorazvodne parnice, jer imaju maloljetno dijete.

Šelebaj je pismo poslao iz Pariza, ima i francusko državljanstvo, pa je najavio da će se zbog navodno nezakonitog i pristranog postupanja policije žaliti i Francuskom veleposlanstvu u Zagrebu. O svemu će, kaže, obavijestiti i premijerku Kosor i Državno odvjetništvo.

Pročitajte više