Video: Mina mu raznijela nogu, pa tijekom spašavanja pao iz helikoptera i umro

IZRAELAC Alaa Agabria došao je u minsko polje "loviti" dikobraze, pa je tijekom lova nagazio na minu koja mu je raznijela nogu, a niti to nije bio kraj njegovih pehova te je tijekom spašavanja pao sa visine od dvadeset metara i umro.

U lov je taj "nesretni" 24-godišnjak došao sa svojim 16-godišnjim bratom i rođakom. Nakon što je "nagazio" na minu koja mu je raznijela nogu, u pomoć mu je pristigao vojni helikopter kako bi ga prevezao u bolnicu. U tijeku podizanja Izraelca iz polja u helikopter, on je nespretnim spasiocima pao s visine od 20 metara te je pri padu poginuo.

"Sramotna pogreška mladih spasioca"

Policija sumnja da trojac nije bio u lovu na dikobraze, nego da su se u minskom polju željeli domoći eksploziva, no rođak poginulog tvrdi kako to nije istina, pišu svjetski mediji.

"Ovo je sramotna pogreška spasioca, što nije niti čudno, jer su njega spašavali dječaci koji se tek obučavaju za takve akcije", rekao je rođak te dodao da je u trenutku pada pitao policajce što je palo, a da su mu odgovorili da je to samo jakna.

I.Kri.
Foto i video: YouTube

Pročitajte više