Jeep Wrangler X dostupan u salonima diljem Europe

Posebna serija terenca Wrangler X, koju je u prošle jeseni u Parizu predstavio Jeep, od ovog je tjedna dostupna u prodajnim salonima diljem Europe.
Za one kojima nije poznato posebna X serija Wranglera zasnovana je na Sahara modelu i vrlo slična Rubiconu X koji je Jeep predstavio ranije. 

To znači da su tu jedinstveni vizualni detalji poput umetaka presvučenih piano lakom, prednje maske u boji karoserije, poklopca motora s usisnikom zraka, 18-colnim crnim naplatcima i uklonjivim pokrovom kabine u boji karoserije koji je dostupan kao opcija. Unutrašnjost ovog posebnog primjerka obučena je u kombinaciju kože i tkanine,a tu su i polirani keramički detalji koji podižu izgled putničkog prostora.

Wrangler X standardno je opremljen automatskom klimom, kožnim upravljačem, grijanim sjedalima, Mopar tepisima i multimedijom s 40 GB hard diskom, DVD playerom i USB konektorom, te UConnectTM GPS navigacijom koja se prikazuje na 6.5-inčnom zaslonu osjetljivom na dodir.

 Ovaj specijalni primjerak dostupan je u verziji s dvoja i četiri vrata i pokretan benzinskim i dizelskim agregatom. Ispod prednjeg poklopca ove posebne serije kriju se 3.6-litreni Pentastar V6 motor s 288 KS i 2.8-litreni dizelski motor s 203 KS. Oba agregata uparena su s pet-stupanjskim automatskim mjenjačem.

Pročitajte više