Nissan bogatiji za još jednu izvedbu Qashqaia

Zbog iznimne prihvaćenosti Qashqaia Nissan je uveo posebnu izvedbu - 360°. Nova izvedba pozicionirana je između postojeće Acente i bogato opremljene Tekne. Izvana je izvedba 360° ukrašena jedinstvenim 18-inčnim alu naplatcima i zatamnjenim stražnjim staklima. U ponudi je i verzija sa panoramskim krovom za one koji žele više. 

Ovaj automobil krasi oprema za sigurnost, pa je shodno imenu na prvom mjestu Around View Monitor - Nissanovo pomagalo za parkiranje koje nudi panoramski pogled iznad automobila (na monitoru se prikazuje vozilo gledano iz ptičije perspektive pri čemu se kamerama postavljenima sprijeda, straga te ispod bočnih ogledala simulira pogled iz zraka). Panoramski monitor u potpunosti je integriran u Qashqaijev najnoviji sustav zabave NissanConnect - skup tehnologije za povezivanje sa pametnim telefonom te napredna satelitska navigacija Google Send to Car.

Uz sve navedeno Qashqai 360° dolazi uz pametni ključ IKey te sigurnosni sustav Safety Shield za izbjegavanje frontalnih sudara, prepoznavanje prometnih znakova, upozorenje za izlazak iz traka te automatsko upravljanje dugim svjetlima.

Nissan Qashqai 360° u ponudi je sa svim aktualnim motorima a cijena mu je od 175.000 kn.

Pročitajte više