Seat i Red Bull Air Race-a

SEAT će u naredne tri godini biti službeni globalni partner Red Bull Air Race-a, počevši s utrkom u Istanbulu 2. lipnja.

Ovaj novi sponzorski ugovor za cilj ima poboljšanje imidža marke, u skladu s dugoročnom globalnom strategijom sponzorstva. Vrijednosti branda Seat su dizajn, sportski duh i uzbuljivost, što se uklapa u prethodne sponzorske ugovore kao i one koji još uvijek traju - Shakira European Tour i World Touring Car Championship (WTCC).

Seat brand nalazit će se na zrakoplovima, na cijeloj lokaciji događaja i na 70 automobila koje će koristiti piloti i organizacija. Najupadljivija ikona bit će poseban SEAT Leon Cupra "follow-me car" koji će voditi zrakoplove na i s piste. Taj automobil bit će glavni junak u ljetnoj marketinškoj kampanji.  

Red Bull Air Race uzbudljivo je natjecanje u kojem se sučeljavaju najtalentiraniji piloti na svijetu u utrci koja se zasniva na brzini, preciznosti i vještini. Red Bull Air Race postao je događaj koji je pratio velik broj gledatelja gdje god je održan. Prošlogodišnjih 8 događaja okupilo je 6 milijuna gledatelja. Najveća gužva do sada bila je u Istanbulu gdje je 1.5 milijuna ljudi gledalo utrku. Očekivanja za ovogodišnje svjetsko prvenstvo  puno su veća jer sada uključuje 11 utrka.

Seat će u Red Bull Air Race-u u 2007. biti prisutan na pet lokacija - Istanbul/Turska, Interlaken/Švicarska, London/Velika Britanija, Porto/Portugal i Acapulco/Meksiko.

Pročitajte više