Ovo su neke od najintrigantnijih serija koje su dostupne u Hrvatskoj na Netflixu

Screenshot: YouTube/Netflix

JEDAN korisnik Netflixa zamolio je redditore da mu preporuče neke od najintrigantnijih serija dostupnih na streaming platformi.

Korisnik je otkrio da ga zanimaju serije pune zapleta, kao što su Severance, Mr. Robot, Russian Doll, Black Mirror, The Leftovers i slični naslovi, a redditori su mu dali preporuke. U nastavku smo izdvojili neke od serija s njihovog popisa koje su dostupne i u Hrvatskoj.

Mindhunter

Sinopsis glasi: "Radnja je fokusirana na dva FBI agenta koji odbacuju konvencionalne pristupe kriminalnoj istrazi: Holdena Forda (Jonathan Groff) i Billa Tencha (Holt McCallany). Oni smatraju da, kako biste zaista uhvatili čudovišta, morate biti u stanju prodrijeti u njihov um i razumjeti njihove motive."

Dark

Sinopsis glasi: "Njemačka znanstvenofantastična triler serija Dark odvija se u tajanstvenom malom gradu Windenu. Priča započinje 2019. godine, nestankom dječaka nazvanog Erik Obendorf. To pokreće niz događaja koji otkrivaju mračne tajne grada i ispreplitanje života kroz nekoliko generacija."

Love, Death + Robots

Sinopsis glasi: "Ova zbirka animiranih kratkih priča obuhvaća nekoliko žanrova, uključujući znanstvenu fantastiku, fantastiku, horor i komediju. Prvoklasni animatori donose očaravajuće priče u obliku jedinstvenog i emocionalnog gledateljskog iskustva. Animirana antologijska serija uključuje priče koje istražuju alternativne povijesti, život robota u postapokaliptičnom gradu i zavjeru u čijem je središtu svjetska dominacija od superinteligentnog jogurta." 

Altered Carbon

Sinopsis glasi: "Smještena u budućnost u kojoj se svijest može digitalizirati i pohraniti, priča prati zatvorenika koji se vraća u život u novom tijelu i mora riješiti zamršeni slučaj ubojstva kako bi osigurao svoju slobodu."

Archive 81

Sinopsis glasi: "Arhivist koji je obnavljao zbirku vrpci počinje rekonstruirati rad jedne filmašice i njezinu istragu opasnog kulta."

1899

Sinopsis glasi: "Godina je 1899. Šarolika skupina europskih emigranata, u potrazi za novim životom, krenula je iz Engleske prema New Yorku, u parobrodu nazvanom Kerberos. Jedna od njih je Maura Franklin, odlučna neurologinja koja pokušava otkriti razlog iza nestanka njezinog brata koji je mjesecima prije bio na sestrinskom brodu Prometeju."

Travelers

Sinopsis glasi: "Stotinama godina u budućnosti, preostali pripadnici čovječanstva otkriju kako poslati svijest natrag kroz vrijeme, kako bi pomogli ljudima u 21. stoljeću da promijene put kojim ide čovječanstvo."

From

Sinopsis glasi: "U zastrašujućem američkom gradiću, koji zarobljava svakoga tko u njega zaluta, nevoljki stanovnici pokušavaju preživjeti i pronaći izlaz. Istovremeno se bore s neobičnim noćnim stvorenjima i tajnama koje skriva grad."

Bulgasal: Immortal Souls

Sinopsis glasi: "Priča o besmrtnom čovjeku, Bulgasalu, koji se želi osvetiti ženi s misterioznom prošlošću i sadašnjošću jer ju smatra odgovornom za svoju besmrtnost i patnju u posljednjih 600 godina."

 

Pročitajte više