Spektakularna godina za hrvatski producentski dvojac PlayOne

Foto: PR

ZA PRODUCENTSKI duo PlayOne (Darko Juranović D'Knock i DJ Fresh Jay) 2014. godina bila je više nego uspješna. Zadnjim nastupom u splitskom klubu Day & Night Kameleon zapečatili su svoju turneju, koju su obilježili vrhunskim nastupima u preko 20 najboljih hrvatskih klubova.

Njihove spektakularne koncerte popratilo je više od 40.000 ljudi diljem Hrvatske. D'Knock i DJ Fresh Jay iza sebe imaju dugogodišnje producentsko iskustvo te su dosad surađivali s mnogobrojnim hrvatskim i svjetskim glazbenim imenima.

Na svojoj su turneji, koja je bila u znaku vrhunskih nastupa svjetske kvalitete, okupili cijeli tim profesionalaca koji su dodatno začinili cijelu priču (ekskluzivne plesačice iz skupine First Entertainment, perkusionist Mr. Iggs, fire show performer Ante Žigo, electronic drummer & showman Mr. Hollywood, saksofonist Jakša Jordes, razni glazbeni gosti, atraktivne hostese i mnogi drugi). Većinu događaja popratio je fotograf Marko Pavlić (Digitalni pixel), a za video produkciju njihovih nastupa zaslužni su Danijel Kovačević (Studio 25) i Jelena Majić (JM Production) i još nekoliko vanjskih suradnika.

Nakon što su zadovoljni ispratili ovu godinu, 2015. PlayOne započinje s novim singlom i videospotom te nakon kratke pauze planiraju nastavak turneje i izvan Hrvatske.

Pogledajte ekskluzivni video koji predstavlja sažetak njihove fantastične turneje! Rave On!

Pročitajte više