Tatjana Jurić se razljutila, ali ipak se udaje

Foto: Facebook

TATJANA JURIĆ prvo se naljutila na vijest, a onda ipak kazala da je to istina.

Naime, zgodna voditeljica prvo je putem Facebooka demantirala vijest koju je o njezinoj udaji prenio Story, ali onda ipak potvrdila da je to istina. Reakciju na tekst "Udajem se za Mirjana" isprva je objavila na svojem profilu na Facebooku napisavši: "I tako ja ovih dana, pored 12-satnog radnog vremena, nisam imala pametnijeg posla nego nazvati Story i objaviti 'udajem se za Mirjana'! I ne samo to nego sam i dodala kako je Mirjan sve isplanirao, a na meni je samo da 'kažem da'. Pa sad dok bojazno čekam reakciju svekolike Storyjeve javnosti, smišljam odgovor. Dragi moj story.hr, idući put kad me nazovete, sjetite me da vam - spustim slušalicu".

Ali nakon toga na Storyjevu pageu na Facebooku ipak napisala: "Dragi svi, da ne bi bilo zabune, Story jest donio točnu informaciju, s njihovom novinarkom sam se osobno čula, ali način na koji su 'prilagodili tekst', odnosno moju izjavu, stavili mi u navode riječi koje uopće nisam rekla tj. napisala i doveli me u situaciju da se moram objašnjavati svojim najdražima stvarno nije bio ugodan. Sve vas ovdje puno pozdravljam, nadmudrivati se ne treba".

Podsjetimo, Tatjana je u listopadu priznala da je od veljače u vezi je s 33-godišnjim Mirjanom Vlahovićem kojeg poznaje još iz srednje škole, a koji na francuskoj južnoj obali radi s tamošnjim yachting agencijama.
 

Pročitajte više