U potrazi za pričljivom plavušom: Poduzetna mama sinu traži partnericu preko oglasa

Screenshot: YouTube/Gumtree

NA STRANICI Gumtree prije osam dana objavljen je zanimljiv oglas.

Žena pod imenom Margot u njemu traži djevojku koja će njezinog sina pratiti na bal u organizaciji Cambridgea, njegovog sveučilišta.

"Ja sam majka studenta Cambridgea. On je u potpunosti okupiran školskim obavezama i zato ja pomažem u potrazi za ženskom partnericom koja će prisustvovati balu na Cambridgeu s mojim sinom", napisala je Margot.

Djevojka mora biti pričljiva plavuša, stara između 19 i 22 godine, s "poštenim iskrenim i stavom prema ovoj prilici". Mama je obećala da će ona nadoknaditi sve troškove ovog spoja, a djevojka joj mora poslati svoj profil. 

Lokalne novine Cambridge News kontaktirale su Margot koja im je potvrdila da je oglas stvaran i da se ne radi o nikakvoj šali. Nije željela otkrivati previše detalja o svojoj potrazi. "Želim da sve ovo prođe u tišini i ne želim svom sinu uzrokovati probleme. Pomoglo bi mi ako znate djevojku prikladnu za ovu priliku i ako biste ju ohrabrili da me kontaktira", rekla je novinama.

Jedan od osnivača stranice Romance.ucam.org preko koje partnere mogu tražiti isključivo članovi Cambridgea kaže da sveučilište nije mjesto na kojem se lako nalazi romansa: "U periodu ispitnih rokova dečki žele ići van i upoznati nove cure, a djevojke se drže svojih grupa i to im otežava pronalazak partnera. Fakulteti karte za balove prodaju u veljači, a to je problem za studente Cambridgea jer ne znaju s kim će biti u svibnju". 



 

Pročitajte više